Se lucrează la infrastructura de cartier în Micro 17

0
1054

Continuă amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu. Municipalitatea intervine, în prezent, în mai multe cartiere, unde trotuarele și străzile nu au mai fost reparate de zeci de ani.

Astfel de lucrări sunt în desfășurare și în cartierul Micro 17, pe strada Cosminului, unde, potrivit edilului șef, se asfaltează strada, se repară trotuarele și parcările din zona blocurilor I5B și I5D. ”În oraș se lucrează în fiecare zi, pe mai multe fronturi, fără să fie abandonată nicio lucrare. În Micro 17 – Strada Cosminului – se toarnă pe partea carosabilă binder, se repară trotuarele și parcările aferente blocurilor de aici (zona blocurilor I5B și I5D).
Pe lângă proiectele mari care vizează modernizarea unor artere de circulație sau crearea altora noi (Brăilei, CNMK etc.), modernizarea Zonei Centrale și a Parcului Eminescu, intrările în oraș sau construirea parcării multietajate din Mazepa I, intervenim zilnic pentru reabilitarea interioarelor de cartier”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.