Se lucrează intens la cel mai mare Aqua Park de la Dunăre. Plaja Galațiului, transformată într-un complex de agrement modern

0
770

”Lucrările merg bine la cel mai mare Aqua Park de pe malul Dunării, pe care ni-l dorim cu toții. Clădirea de la intrare pe unde va fi accesul vizitatorilor prinde contur, iar pe timpul iernii se va putea lucra în interior. Tot acum se lucrează și la instalațiile de tratare a apei și urmează să se facă armătura bazinului cu valuri”, anunță primarul Ionuț Pucheanu, care a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii în acest sens.

Primarul Ionuț Pucheanu și echipa sa reușesc astfel să pună în practică ceea ce nicio altă administrație nu a reușit: un proiect îndrăzneț, care să transforme plaja Dunărea, lăsată de izbeliște, într-un complex acvatic modern.

”Vom avea la Aqua Park piscine pentru copii și adulți, tobogane – cel mai înalt urmând să atingă aproape 20 metri, scenă pentru evenimente și proiecții de filme, terenuri pentru sporturi de plajă, zonă de food plus multe alte posibilități de petrecere a timpului liber”, explică edilul Galațiului.

Reamintim că Primăria Galați va investi peste 20 de milioane de lei pentru a transforma plaja Dunărea într-un complex acvatic funcțional modern.

Printre altele, la Plaja Dunărea se vor executa următoarele lucrări: refacerea și modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulți, reamenajarea piscinei pentru copii, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină, amenajarea unui parc de aventură acvatică cu dotări speciale pentru trasee cu grade diferite de dificultate, amenajarea unei zone de food, a unei zone care va fi destinată organizării unor evenimente (scenă, beach bar etc) și amenajarea unei zone pentru mișcare în aer liber cu aparate de fitness și alte activități sportive, vestiare, dușuri etc.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − two =