Se instalează refugii noi în stațiile de autobuz. Gălățenii nu vor mai aștepta mijloacele de transport sub cerul liber

0
904

După mai mulți ani în care gălățenii au fost obligați de fosta administrație să aștepte mijloacele de transport public în comun în stații lipsite de refugii, fără a avea posibilitatea să se adăpostească de ploaie, vânt puternic sau viscol, Primăria a început să monteze în oraș primele refugii noi în stațiile de autobuz.

Reprezentanții municipalității promit că, în curând, toate stațiile vor avea adăposturi pentru călători, în oraș urmând să fie montate aproximativ 150 de refugii noi pentru gălățenii care circulă cu mijloacele de transport public în comun. La acest moment, sunt instalate adăposturile donate de către doi agenți economici – NEPI (dezvoltatorul Shopping City Galați), care a donat 17 refugii, și firma gălățeană Transfero, care a donat patru refugii.

”Mulțumim pe această cale firmelor care s-au implicat în demersul inițiat de Primărie, contribuind la bunăstarea gălățenilor. Cred că este prima dată când, în Galați, pentru un scop comun, mediul privat bate palma cu administrația publică locală”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, firmele care au făcut aceste donații vor avea posibilitatea să își promoveze elementele de identitate pe toată durata existenței construcției. ”Așadar, pentru toți agenții economici din Galați care doresc să se alăture acestui proiect este un bun prilej de a-și promova serviciile și îi așteptăm în continuare alături de noi”, a adăugat edilul-șef.

Potrivit Primăriei, refugiile donate de cele două companii sunt instalate în stațiile din zona Trefo, Vultur, Piața Energiei 2, Farmacia Hygeia (M 18), Neacșu, Spitalul Județean, Micro 19/2 (capăt de linie), Țiglina I, Mazepa, Potcoava de Aur, Minion – spre Inelul de Rocadă, Sala Sporturilor, Patinoar, Centru, Agenția CFR, Țiglina II, Hotel Sofin, Str. Brăilei – Grădinița Prichindel, Str. Brăilei – Neacșu, Str. Brăilei – Țiglina I (spre Coșbuc), Piața Energiei (spre Ireg).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.