Se înființează Poliția Animalelor. Se fac angajări

0
1718

Șase funcții vacante sunt scoase la concurs în Galați, pentru noua structură înființată de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Încadrările se fac din sursă externă, iar înscrierile se fac on-line, până pe 28 decembrie 2020.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Galați, sunt scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor  3 funcții de agent de poliție, o funcție de ofițer de poliție și 2 funcții de ofițer cu specializarea medic veterinar.

”Înscrierile se fac on – line, până la data de 28 decembrie 2020, pe baza cererii de înscriere, însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa de mail resurseumane@gl.politiaromana.ro. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente”, anunță IPJ Galați.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată, pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitatea de desfășurare a concursului puteți obține accesând link-ul https://www.gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal, la nivel național, prin încadrare din sursă externă, puteți accesa la adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 

 

 

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + two =