Se circulă pe jumătate de cale, pe str. Combinatului

0
381

Primăria municipiului Galați informează că, începând de astăzi, în vederea remedierii unui accident de teren de pe str. Combinatului (fosta Prelungirea Brailei), în zona intersecției cu str. Barboși, circulația autovehiculelor pe str. Combinatului se va desfășura pe jumătate de cale, pe câte o bandă de mers, în ambele direcții de deplasare.

Precizăm că, pentru fluidizarea traficului și pentru prevenirea unor evenimente rutiere, au fost instituite următoarele măsuri:

– conducătorii de autovehicule care se deplasează pe str. Combinatului, pe direcția de mers către Drumul de Centură, vor avea interzis în a efectua virajul la stânga pe str. Barboși;

– conducătorii de autovehicule care se deplasează pe str. Barboși, la intersecția cu str. Combinatului, vor avea interzis în a efectua virajul la dreapta pe str. Combinatului.

Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.