Se caută un șofer fugar, care a refuzat să oprească la semnalul Poliției!

0
610

Poliția din Galați caută un șofer care, duminică seară, a fugit de Poliție și a fost urmărit pe mai multe străzi din oraș, până o s-a pierdut urma. Conducătorul auto dat în urmărire a intrat în vizorul Poliției, după ce a fost observat de o patrulă, pe strada Oltului, în timp ce se deplasa cu mașina în zigzag. Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă șoferul și-a continuat deplasarea, a accelerat cu Poliția pe urme, pe mai multe străzi, apoi a abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut.

“La data de 16 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați au observat în trafic, pe strada Oltului, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă și al cărui conducător auto nu a semnalizat la schimbarea direcției de mers.
Polițiștii au efectuat semnal de oprire și, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a plecat în urmărirea autoturismului, pe strada Drumul de Centură și Bulevardul Dunărea.
La scurt timp, mașina a fost găsită abandonată în dreptul unui imobil de pe Bulevardul Galați și s-a stabilit că proprietarul acesteia este un bărbat, din județul Vrancea.
În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea persoanei aflate la volan”, precizează Poliția Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + seven =