Se atribuie noi autorizații de taxi. Până când pot fi depuse cererile

0
853

Primăria municipiului Galați anunță public procedura de atribuire a autorizațiilor taxi disponibile din totalul de 1.000 de autorizații taxi aprobate de Consiliul Local prin HCL nr. 74/2016. Data limită până la care pot fi depuse cererile de înscriere pentru participarea la această procedură este 02.08.2018.

După această dată, cererile vor fi înregistrate pentru următoarea procedură care va fi anunțată ulterior. Lista cu documentele care trebuie depuse poate fi consultată la Primăria Galați – Compartimentul Transport Urban. Rezultatele evaluării dosarelor vor fi anunțate prin afișare la sediul Primăriei Galați în data de 07.08.2018. Eliberarea autorizațiilor taxi către solicitanții cu documentații complete înscriși până la data de 02.08.2018 se va face după aprobarea de către Consiliul Local a atribuirii numărului de autorizații taxi și a numerelor de ordine ale acestora.

Criteriile de departajare și punctajele care se acordă autovehiculelor participantepot fi consultate pe portalul instituției – www.primariagalati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.