Se asfaltează Brăilei, pe tronsonul cuprins între Regiment 11 Siret și Păpădie. Anul viitor, modernizarea străzii va continua

0
545

Ultimele lucrări de modernizare a străzii Brăilei, programate pentru acest an, sunt în plină desfășurare în condițiile în care vremea este mai mult decât generoasă cu autoritățile, care, datorită temperaturilor primăvăratice, vor încheia cu succes mai multe proiecte de investiții programate să se finalizeze până la finele acestui an.

Municipalitatea termină, astăzi, de asfaltat ultimul tronson al străzii Brăilei.

”Este vorba despre segmentul de la intersecția cu strada Regiment 11 Siret până la Păpădie, unde lucrările la partea carosabilă se încheie astăzi. Mai este de lucru doar la parcări și trotuare în Țiglina și cu asta putem spune că am acoperit tot ceea ce ne-am propus pentru Brăilei anul acesta”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Edilul precizează că, anul viitor, va continua modernizarea străzii Brăilei, urmând să intre în lucru porțiunea cuprinsă între Păpădie și centru.
Reamintim că Primăria investește peste 22 de milioane de lei pentru reabilitarea străzii Brăilei, a trotuarelor, a parcărilor aferente și pentru reamenajarea spațiilor verzi.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 9 =