Shopping City, deschisă cu un an mai devreme cu ajutorul Primăriei Galați

0
10144

Începând de astăzi, gălățenii au la dispoziție încă 50 de noi magazine și firme de la care își pot cumpăra produse și servicii, toate la centrul comercial Shopping City Galaţi care și-a deschis astăzi noua extindere construită, care cuprinde magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, fashion & beauty, accesorii (Hervis, Lee Cooper, LEVIs, Sephora, Douglas, Pandora, Kultho, Gerovital, MeliMelo Home, Pull&Bear, Bershka sau Stradivarius), dar și magazine de food & drink (Pizza Hut, Mesopoftamia, Starbucks, Fuel, dar și consacratele KFC, Passage etc). La etaj, zona în care s-au concentrat toate magazinele de food există și multiplexul Cinema City, cu  8 săli 2D și 3D, complet digitalizate, însumând 1.383 de locuri.

Potrivit reprezentanților dezvoltatorului, NEPI Rockcastle, în cifre absolute, vorbim despre 50 de noi retaileri aflați pe o suprafață de 21.000 de mp, amenajată în ultimele șapte luni de peste 600 de muncitori, majoritatea gălățeni, o investiție de circa 30 de milioane de euro. În total, investiția complexului comercial Shopping City Galaţi este de circa 57 de milioane de euro, un complex amenajat și întins pe o suprafață totală de 48.000 de mp.

“Le mulțumim în primul rând celor peste 600 de muncitori care au lucrat la această extindere și mai ales Primăriei municipiului Galați care ne-a ajutat foarte mult să ne încadrăm în termenele stabilite, fără ajutorul administrației nu am fi reușit să respectăm termenele, mai ales că, inițial, acum patru ani, când am inaugurat Schopping City, programasem deschiderea acestei extinderi abia în 2018. Totuși, Galațiul s-a dezvoltat atât de mult, economic, social, cultural, încât am devansat termenul”, au transmis, la inaugurare, reprezentanții Nepi Rockcastle.

“Este un eveniment important pentru Galați și pentru gălățeni și  le mulțumesc celor de la Nepi pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Au respectat termenele stabilite, despre care vorbeam în ianuarie și au dat dovadă de profesionalism. Sperăm că am reușit să transmitem ideea că suntem o administrație care își înțelege rolul în a ajuta investitorii și sperăm ca această investiție să se dezvolte și pe viitor pentru că Galațiul și gălățenii merită acest lucru”, a declarat citymanagerul municipiului Galați, Marius Humelnicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.