Schimbări de toamnă la Transurb. Trasee modificate și mai multe autobuze pe străzi

0
2630

După numeroase sesizări ale gălățenilor, Transurb a hotărât, în sfârșit, să ia măsuri pentru ca ultimele autobuze care fac curse seara dinspre Gara CFR să nu se mai retragă de pe trasee înainte de a aștepta sosirea ultimului tren, iar astfel oamenii să fie puși în imposibilitatea de a nu avea cu ce să ajungă acasă, cum s-a întâmplat până de curând.

Astfel, pentru traseele 9 (Ţiglina III – Gara CFR), 20 (Complex Siret – Gara CFR), 22 (Micro 13b – Gara CFR), 26 (Micro 13b – Bariera Traian – Gara CFR), 29 (Micro 19 – Gara CFR) şi 36 (Comat – Gara CFR) ultima plecare de la Gara CFR va fi la ora 23.20 pentru a fi corelată cu orele de sosire ale celor două trenuri care ajung la Gara CFR după ora 23.00.

Trasee modificate

Primăria Galați a anunțat totodată și o serie de modificări pentru traseele 30, 12 și 15. Capătul traseului 30 va fi mutat  din staţia “Centru” în Piaţa Centrală şi va avea următoarea configuraţie: Piaţa Centrală – str. Traian – str. Eroilor – str. Nicolae Bălcescu – str. Brăilei – Limita mun. Galaţi (Borcan) – str. Brăilei – str. Traian – Piaţa Centrală.

Pentru traseele 12 (Piaţa Centrală – Metro) şi 15 (Piaţa Centrală – INTFOR – Gara CFR) returul de la Piaţa Centrală către str. Brăilei se va efectua pe str. Traian renunţându-se astfel la devierea temporară de pe str. Eroilor – str. Nicolae Bălcescu.

De la 1 septembrie, transportul public de persoane funcţionează după programul de iarnă, ceea ce înseamnă că sunt, din nou, mai multe mijloace de transport în comun pe trasee, fapt care duce, teoretic, la reducerea timpilor de așteptare în stații. Directorul Transurb, Genica Totolici, a afirmat că pe cele 28 de trasee, circulă acum 110 autobuze şi troleibuze, precum şi 30 de tramvaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.