Schimbarea este tot mai vizibilă în cartierul Micro 18 datorită lucrărilor de restructurare urbană ale Primăriei

0
1172
În Micro 18, unul dintre cartierele în care municipalitatea a desfășurat numeroase proiecte de restructurare urbană, schimbarea este tot mai vizibilă. După ce a dispus demolarea mai multor garaje, Primăria lucrează acum în zona străzii Barboși pentru a amenaja mai multor locuri de parcare și pentru a reabilita străzi și trotuare, până de curând pline de gropi.
Cartierul Micro 18 s-a schimbat foarte mult în 2020, după ce ani de zile a fost înțesat de garaje, iar trotuarele și străzile din zonă erau pline de gropi.Profităm de vremea bună și lucrăm acum și în zona străzii Barboși, unde două noi parcări au luat deja locul vechilor baterii de garaje.Și nu ne oprim aici”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.
Lucrările fac parte din amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de edilul Galațiului, datorită căruia în numeroase cartiere ale orașului au fost reabilitate, după zeci de ani, numeroase străzi și trotuare, au fost demolate garaje, iar în locul lor au fost amenajate parcări și zone verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.