Scăpăm de puiul Falezogăurii de pe Faleza Inferioară! Lucrările, aproape de final

0
1836

Primăria municipiului Galați anunță că lucrările privind reabilitarea canalului colector de pe Faleza Inferioară a Dunării au luat sfârșit. Această etapă face parte din amplul proiect de reabilitare a accidentului de teren de pe Faleza Superioară (din zona Elice) care a fost derulat de S.C. Servland S.R.L. Galați în asociere cu S.C. Proexrom S.R.L Iași.

”În urma unei expertize s-a constatat că apele provenite din ploi, din canalizări, dar și din pânză freatică, în timp, au săpat și au dat naștere unor caverne pe lângă canalul colector. Lucrările efectuate acum au remediat aceste probleme, astfel încât apele să se retragă fără să mai afecteze structura de rezistență a drumului. Valoarea contractului este de 4.129.497 lei, fără T.V.A”, informează Biroul de Presă al Primăriei.

Reprezentanții instituției spun că, în prezent, se lucrează la aducerea la starea inițială a terenului care a fost afectat de lucrări, iar constructorul dă asigurări că, în mai puțin de două săptămâni, se va circula normal și pe Faleza Inferioară.

Canalul colector, înainte de reabilitare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.