Scandal nocturn în ”Siderurgiștilor Vest”. Poliția a deschis dosar penal și a dat amenzi

0
297

A fost scandal de stradă, noaptea trecută, la intersecția străzilor Anghel Saligny și Gheorghe Doja. Doi ”băieți buni”, aflați în starea avansată de ebrietate s-au luat la bătaie și au tulburat liniștea publică. Un locatar din zonă, a sunat la 112.

”La data de 28 august, în jurul orei 00.50, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată despre faptul că, la intersecția străzilor Gheorghe Doja și Anghel Saligny, are loc o altercație între două persoane de sex bărbătesc.

La fața locului, polițiștii au identificat doi bărbați, de 28 și 25 de ani, în urma verificărilor stabilind că aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice, în parcarea unui bloc, după care, din cauza unei neînțelegeri, bărbatul de 28 de ani s-ar fi urcat la volanul autoturismului său, rulând aproximativ 150 de metri, pe strada Anghel Saligny, și apoi pătrunzând pe scuarul – sens giratoriu. Totodată, s-a stabilit că, în timpul altercației, acesta ar fi aplicat o lovitură de cuțit câinelui aparținând celuilalt bărbat, animalul fugind într-o direcție necunoscută.

Având în vedere faptul că persoana în cauză a condus autoturismul, a fost testată alcoolscopic, valoarea înregistrată fiind de 0,66 mg/l alcool  pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și rănirea sau schingiuirea animalelor”, a precizat IPJ Galați.

Totodată, cei doi bărbați implicați în altercația de stradă au fost sancționați contravențional cu amendă pentru tulburarea liniștii publice.

FOTO: ARHIVĂ

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 2 =