Scandal în familie, aplanat de jandarmi

0
589

Un bărbat în vârstă de 45 ani, din Galați, a fost sancționat de jandarmi pentru că a provocat scandal în familie. Întrucât se manifesta violent față de membrii familiei și forțele de ordine, bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie pentru o evaluare medicală de specialitate.

”La ora 23:45, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul poliției în cartierul Micro 19, unde un minor reclama un scandal în familie. La fața locului jandarmii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, scandalul auzindu-se de la intrarea în casa scării.

Ușa apartamentului a fost deschisă jandarmilor de către copil, speriat de comportamentul tatălui, care era într-o stare avansată de ebrietate. Jandarmii au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul a devenit mai violent la vederea oamenilor în uniformă. Întrucât încercările jandarmilor și ale familiei de a-l liniști nu au avut succes și datorită faptului că persoana în cauză devenise un real pericol pentru soție și copil, jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj medical pentru a-l transporta la Spitalul de Psihiatrie, în vederea unei evaluări medicale de specialitate”, precizează Jandarmeria Galați.

Bărbatul în cauză a fost sancționat cu amendă de 200 lei, iar soția a fost consiliată cu privire la căile legale pe care le poate urma pentru soluționarea problemelor din familie.

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − nine =