Scandal „din dragoste” pentru fosta concubină

0
316

Doi bărbaţi din Galaţi s-au ales cu dosar penal pentru un scandal pornit „din dragoste” pentru fosta concubină.

Duminică, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi a fost direcţionat, în urma unui apel 112, de către dispeceratul poliţiei în strada Oţelarilor unde era semnalat un conflict.

La faţa locului, jandarmii au observat un grup de persoane care erau agitate şi se ameninţau reciproc. Oamenii legii au aplanat conflictul, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că scandalul, urmat de violenţe, a pornit de la neînţelegerile dintre doi foşti concubini. Astfel, femeia, în vârstă de 48 ani, sătulă de ameninţările cu acte de violenţă, jignirile repetate şi desele agresiuni fizice la care era supusă de către concubin, cu 12 ani mai tânăr, în urmă cu câteva zile i-a spus acestuia că relaţia între ei s-a încheiat, însă, bărbatul nu a acceptat şi a încercat în dese rânduri să o determine să se împace. Duminică, a venit la domiciliul femeii, iar în faţa blocului s-a întâlnit cu fiul acesteia care l-a rugat să îi lase mama în pace şi să nu o mai ameninţe. Concubinul, rănit în orgoliu, a scos de la brâu un cuţit de bucătărie cu care a încercat să îl taie pe fiul femeii, acesta din urmă fugind.

Realizând ce a făcut şi dorind să nu fie prins la faţa locului, fostul concubin s-a urcat într-un taxi cu intenţia de a pleca, însă, fiul femeii s-a reîntors şi a aruncat cu o bordură spre autoturism spărgând geamul portierei din drapată. În urma evenimentului, fostul concubin s-a rănit la mâna dreaptă motiv pentru care la momentul sosirii oamenilor legii s-a solicitat prezenţa unui echipaj medical.

Persoanele implicate în scandal au fost conduse la sediul Secţiei 3 poliţie unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe numele fostului concubin a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Cercetările sunt continuate de către poliţişti.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + twelve =