Șarpe capturat de jandarmi și eliberat pe malul râului Siret

0
398

Un șarpe de aproximativ doi metri a creat panică în rândul trecătorilor aflați  vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență Galați. Speriați, oamenii au sunat la 112. Șarpele a fost capturat de către jandarmi și eliberat în mediul său natural.

Astăzi, 21 iunie, în jurul orei 12:00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați au fost direcționați de către operatorul 112 în cartierul Micro 18, vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență, unde mai mulți cetățeni au semnalat că în fața unei farmacii se află un șarpe foarte mare.

Până la sosirea echipajului de jandarmerie, zona a fost izolată de către o patrulă de poliție, care nu au lăsat trecătorii să se apropie de reptilă. În momentul în care au sosit, jandarmii au constatat că șarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un clește special. Reptila a fost îndepărtată de la fața locului și eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret.

Recomandăm cetățenilor să nu încerce să nu se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri și să solicite sprijinul la 112.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 4 =