Sărbătoare la Galați. Oțelul a promovat în Superliga!

0
311

Bucurie fără margini la Galați. Oțelul a promovat în primul eșalon al fotbalului românesc, după 8 ani de pauză. Elevii lui Dorinel Munteanu au câștigat duminică, cu 1-0, partida cu Unirea Dej din ultima etapă a play-off-ului Ligii a II-a și și-a asigurat promovarea directă în Superliga. Golul victoriei a fost marcat de Răzvan Gorovei, din penalty, în minutul 70.

După meci, miile de suporteri din tribune au invadat terenul pentru a sărbători promovarea, alături de jucători. A fost o atmosferă incendiară, la fel ca acum 11 ani, când Oțelul câștiga titlul de campioană a României, după meciul cu Poli Timișoara (2-1) de pe 15 mai 2011.

Fotbaliștii de la Oțelul, alături de Dorinel Munteanu, au petrecute zeci de minute alături de suporteri, și-au făcut poze cu fanii, au cântat și au dansat. Apoi, petrecerea s-a mutat în vestiare și în stradă.

”Poate puțină lume știe că mi-am dorit ca Oțelul să intre în prima ligă din acest sezon. Azi, 21 mai, Oțelul a revenit în prima ligă datorită unor băieți extraordinari, care acum un an erau în Liga 3. Nimeni nu a avut încredere în ei, dar i-am convins că prin muncă, disciplină, atitudine se poate ajunge în vârf!

Vreau să spun ceva. Nu sunt arogant, dar obiectivul meu e să fiu anul viitor în play-off-ul SuperLigii. Ăsta e obiectivul meu și îl voi realiza! A fost foarte greu acum, dar sunt foarte bucuros că am reușit. Chiar și la începutul campionatului, cei mai înfocați suporteri nu credeau că vom ajunge unde am ajuns.

Sunt două date istorice pentru fotbalul gălățean 15 mai și 21 mai. S-a dovedit că ordinea, disciplina, seriozitatea aduc lucruri mari. Chiar dacă am fost antipatic pentru anumite persoane, simpatic pentru anumite persoane, sunt fericit că orașul acesta se bucură.

Trebuie să construim o echipă puternică, la anul vreau să fim în play-off-ul competiției. Va fi greu, și acum a fost greu, dar țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, domnul primar, Ionuț Pucheanu, Consiliul Local, tuturor prietenilor care m-au ajutat să fac ceva frumos pentru echipă.

Din vară, Liberty a venit lângă noi cu o sumă considerabilă. Le mulțumesc și suporterilor, care au fost alături de noi. Bugetul se face, se va crea de la sine, vor veni oameni lângă noi pentru că au văzut o echipă curată, care a câștigat pe teren.

Îmi cer scuze celor pe care i-am deranjat, dar am făcut-o ca să îmi apăr echipa. Seriozitatea, disciplina se vor păstra și în prima ligă, cât timp eu voi fi aici”, a declarat Dorinel Munteanu jurnaliștilor, la finalul meciului cu Unirea Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.