Sâmbătă va fi lansat Treasure Galați! Hai și tu să descoperi comorile ascunse ale Galațiului

0
863

Asociația OpenHub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, a dezvoltat aplicația Treasure Galați, pornind de la conceptul internațional Treasure Hunt. Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, în Parcul Mihai Eminescu!

Prin acest proiect ne propunem să aducem în atenția publicului obiectivele de patrimoniu cultural ale orașului, având un scop educațional, civic, comunitar, dar și turistic. Astfel, sâmbătă, 18 decembrie, vă invităm la evenimentul de lansare a aplicației Treasure Galați, în parcul Eminescu, ora 10.00, unde aproximativ 100 de persoane participante vor forma echipe ce vor explora orașul contra cronometru, rezolvând astfel tot felul de probleme interactive prin care pot descoperi comorile ascunse ale Galațiului”, transmit reprezentanții Asociației OpenHub.

Aplicația este disponibilă pe platformele Google Play și Apple Store. Primele trasee sunt deja disponibile în aplicație: ,,𝐏𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐞s𝐭𝐢” care are ca temă principală un jaf la drumul mare comis în timpul lui Alexandru Ioan Cuza și ,,𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐃𝐮𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢” un thriller plin de mister. Fiecare echipă va avea posibilitatea să aleagă traseul preferat pe care îl va explora. Link-ul de înscriere pentru a participa la eveniment este aici: https://treasuregalati.ro/fantasmele-dunarii/

Așadar, vă așteptăm la Treasure Galați, un eveniment ce îmbină perfect cultura și istoria Galațiului cu tehnologia și jocul. La eveniment puteți participa alături de cei dragi (familie, prieteni). Vă recomandăm o ținută lejeră și încălțăminte comodă pentru distracție garantată timp de 2 ore”, spun organizatorii.

Mai multe informații sunt disponibile și pe site-ul www.treasuregalati.ro și pe pagina oficială de Facebook a aplicației https://www.facebook.com/TreasureGalati unde promitem să vă ținem la curent cu toate noutățile. Iată și un clip de prezentare de la un eveniment anterior https://www.youtube.com/watch?v=XDwwYfRU1zU.

Cine este Open Hub?

OpenHub este clusterul gălățean care susține tehnologia, combinând cultura cu educația și digitalizarea. Toate proiectele pe care le dezvoltăm sau în care ne implicăm au la baza aceste principii și vă invităm să ne cunoașteți pe larg vizitând https://openhub.ro/.

Cine este Asociația Mila 80?

Parteneri de bază în acest proiect, Asociaţia Mila 80, care ne-a oferit suportul necesar în documentarea eficientă a Galațiului istoric, este o organizaţie care militează pentru promovarea oraşului de la Dunăre (aflat la mila marină 80), prin popularizarea istoriei comunității.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 1 =