Profesorii de la Facultatea de Ştiința și Ingineria Alimentelor s-au întors de la Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii ,,Traian Vuia” desfăşurat la Timișoara, cu o salbă de medalii şi mai multe diplome de excelenţă.
Astfel, s-a obţinut Medalia de Aur și Diplomă pentru Colorant pe bază de cătină și sânge în vederea reducerii nitritului rezidual, pentru industria cărnii – Inventatori: Maricica Stoica, Petru Alexe și Cristian Dima.
Medalia de Aur și Diplomă pentru Parizer din carne de porc cu șrot de cătină fără adaos de nitrit – Inventatori: Liliana Mihalcea, Maricica Stoica, Cristian Dima și Petru Alexe
Medalia de Argint și Diplomă pentru Parizer din carne de porc cu cătină fără nitrit – Inventatori: Maricica Stoica, Petru Alexe, Liliana Mihalcea și Cristian Dima
Medaliile au fost oferite de către Societatea Inventatorilor din Banat.
Premiul Special – Diploma Za Postignute Rezultate oferită de către Domnul Academician Milan Bojović, Președintele Balkan Mananager’s Association pentru Parizer din carne de porc cu șrot de cătină fără adaos de nitrit
Diploma de Excelență acordată de Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara pentru Colorant pe bază de cătină și sânge în vederea reducerii nitritului rezidual, pentru industria cărnii
Diploma de Excelență acordată de Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Banatul “Regele Mihai I al României” din Timișoara pentru toate cele trei invenții.