S-au schimbat şefii mai multor spitale gălăţene. Cine sunt noii manageri

0
3937

Schimbări la vârful unităţilor sanitare subordonate Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, după încheierea concursurilor organizate pentru funcţia de manager.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei”, cea mai mare unitate sanitară din judeţul Galaţi, este condus, începând din data de 5 februarie 2018, de către Valentina Alina Dobrea. Potrivit informaţiilor furnizate de CJ, noul manager are studii economice, iar anterior a deţinut funcţia de director financiar contabil – membru al Comitetului Director la Spitalului Judeţean. Mandatul acesteia este de trei ani şi se va încheia la data de 4 februarie 2021.

Tot de pe data de 5 februarie 2018, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Cuvioasă Prascheva” este condus de către Mihaela Debita (până de curând, manager al Spitalului Judeţean). Mihaela Debita are studii medicale, potrivit reprezentanţilor CJ, iar mandatul acesteia se va încheia tot la data de 4 februarie 2021.

La cârma Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) a rămas Monica Liliana Necula, care a primit un nou mandat de trei ani pe data de 18 ianuarie 2018. Managerul unităţii sanitare, care are studii medicale, a obţinut un mandat până la data de 17 ianuarie 2021.

Spitalul Orăşenesc „Târgu Bujor” este condus de Victoria Gheonea, potrivit Consiliului Judeţean. Managerul unităţii sanitare are studii economice şi un mandat de trei ani la şefia spitalului, până pe data de 31 ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.