S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Oțelul – Csikszereda. Îndemn la fair-play pentru suporteri

0
676

Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul Oțelul Galați – FK Csikszereda, din etapa a 18-a a Ligii a II-a, penultima din sezonul obișnuit, ce va avea loc vineri, pe 3 martie, cu începere de la ora 17.00. Înaintea acestei importante confruntări, Oțelul Galați se află pe locul 3 în clasamentul la zi al Ligii a II-a, cu 32 puncte, la două lungimi în urma primelor două clasate, Steaua București și Politehnica Iași.

Biletele de acces la meciurile de pe teren propriu pot fi achiziționate și online, folosind platforma Bilete.ro, utilizatorii având posibilitatea de a-și alege locul favorit pe stadion. eBiletul se printează sau se salvează în telefon și se prezintă la poarta de acces corespunzătoare sectorului ales.

Biletele vor fi disponibile și la stadionul Oțelul, acestea urmând a fi achiziționate după următorul program:

 • Luni, 27 februarie – Miercuri, 1 martie
  – interval orar: 11:00-19:00 – Magazinul Oficial
 • Joi, 2 martie
  – interval orar: 09:00-18:00 – Tribuna 0 – la casa de bilete nr. 1
  – interval orar: 09:00-18:00 – Tribuna 1 – la casa de bilete nr. 1
  – interval orar: 09:00-18:00 – Tribuna 2 – la casa de bilete nr. 3
  – interval orar: 09:00-18:00 – Peluza Nord – la casa de bilete nr. 3
 • Vineri, 3 martie
  – interval orar: 08:00-17:00 – Tribuna 0 – la casa de bilete nr. 1
  – interval orar: 08:00-17:00 – Tribuna 1 – la casa de bilete nr. 1
  – interval orar: 08:00-17:00 – Tribuna 2 – la casa de bilete nr. 3
  – interval orar: 08:00-17:00 – Peluza Nord – la casa de bilete nr. 2

Prețurile tichetelor de acces la partida ce va avea loc vineri, 3 martie, de la ora 17:00, sunt următoarele:

 • Peluza Nord, sector B – 5 lei
 • Tribuna 2 – 10 lei
 • Tribuna 1 – 20 lei
 • Tribuna 0 – 50 lei

Înaintea acestei partide, conducerea Clubului Oțelul Galați a transmis un mesaj către toți suporterii echipei ce vor veni la stadion, care sunt rugați să dea dovadă de fair-play.

”Dragi suporteri ai echipei SC Oțelul Galați,

În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru sprijinul și devotamentul plin de fair-play arătat echipei în acest sezon. De asemenea, țin să vă reamintesc că rasismul și xenofobia nu au loc pe terenurile de fotbal sau în nicio altă sferă a vieții noastre. În calitate de fani, suntem responsabili pentru comportamentul nostru în tribune și trebuie să ne asigurăm că suntem exemplul perfect al fair-play-ului și al respectului.

În special, aș dori să subliniez că scandarea de sloganuri rasiale sau xenofobe este complet inacceptabilă și nu poate fi tolerată în nicio circumstanță. Aceste acțiuni nu numai că pot răni și ofensa jucătorii sau suporterii, dar pot avea și consecințe grave pentru imaginea, reputația  și chiar obiectivele sportive ale clubului nostru.

Prin urmare, vă îndemn să vă manifestați entuziasmul și susținerea într-un mod pozitiv și constructiv. Arătați respect față de toți jucătorii, oficialii și fani, indiferent de naționalitatea sau originea lor și să arătați că suntem o comunitate unită și solidară.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper că vom vedea vineri, 3 martie, de la ora 17:00, la partida SC Oțelul Galați – FK Csikszereda, un stadion plin de fair-play și respect reciproc.

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.