S-a sinucis cu arma de vânătoare

0
328
Un bărbat din Galați a fost găsit mort, în această dimineață, în casă, împușcat cu o armă de vânătoare. Poliția a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața.
“La data de 24 mai, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Galați, s-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare, la domiciliul său, de pe strada Traian.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, corpul neînsuflețit al bărbatului fiind găsit în curtea locuinței”, a transmis  IPJ Galați.
Din primele cercetări, s-a stabilit că arma de vânătoare îi aparține bărbatului mort și este deținută legal, acesta fiind înregistrat în evidențele Poliției cu permis port-armă.
În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs incidentul. Cel mai probabil, bărbatul găsit împușcat și-a pus capăt zilelor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + twelve =