S-a schimbat incompetența la Prefectură

0
923

După ce a făcut praf județul Galați, lăsându-l pe un loc fruntaș la numărul de îmbolnăviri și decese din cauza Covid-19, prefectul Gabriel Avrămescu, zis și ”prelungirea inutilă a lui Stângă la Prefectură” a plecat la Buzău, ca președinte al organizației PNL. ”Mă întorc acasă”, a scris Avrămescu pe Facebook. ”De ce ai mai venit?” ne întrebăm noi. Ca să nu fie președinte de organizație șomer, Gabriel Avrămescu a fost numit consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban. De stat, da? Adică de frecat menta, pe banii contribuabililor, că oricum nu se pricepe la nimic.

Și cum nimicul trebuie înlocuit cu ceva similar, Gabriel Avrămescu, alintat de consilierele sale ”Boss”, a fost înlocuit în funcția de prefect al județului Galați de colonelul în rezervă, Eugen Hristache, fost subprefect numit de PNL (foto). Singurul lucru care îl recomandă pe Hristache pentru această funcție este slugărnicia deșănțată față de El Lidero Maximo, George Stângă, senatorul dansator la bară.

Altfel, Eugen Hristache s-a angajat în Poliție, imediat după Revoluția din Decembrie 1989, ca sergent major, la Circulație. Pe la mijlocul anilor 90, a prins un tren ”cu dedicație” pentru atârnătorii din poliție și a ajuns ofițer. Vreme de peste 20 de ani, a frecat menta cu succes și a ieșit la pensie înainte să împlinească 50 ani, când era comisar șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Galați, unde coordona Biroul Înmatriculări și era examinator auto.

După ce a trecut în rezervă cu gradul de colonel, Eugen Hristache s-a făcut instructor auto și a început să lingă cu sârg clanțele pe la PNL, intrându-i astfel la suflet lui Stângă, care l-a pus subprefect și apoi prefect. Singura realizare a lui Hristache, în calitate de subprefect, a fost să îl pună de fii-su, Ciprian, pe listele de candidați la CJ Galați (Slava Domnului că electoratul e mai deștept ca politrucii de mucava ai lui Stângă și nu l-au făcut consilier pe beizadeaua noului prefect).

Eugen Hristache și-a început mandatul de prefect cu o gafă de protocol. A trimis invitație presei la ceremonia de învestire a sa în funcție , după ce evenimentul începuse. Atât poate PNL!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + five =