S-a lansat Banca de Produse pentru Părinți și Copii

0
252

Shopping City Galați și lanțul de drogherii dm, împreună cu Crucea Roșie Română, au lansat, ieri, campania „Banca de Produse pentru Părinți și Copii”, ce se desfășoară în perioada 6 iulie – 31 august. Misiunea proiectului este de a veni în ajutorul familiilor vulnerabile, cu alimente greu perisabile și produse de îngrijire personală pentru copii și adulți, achiziționate din dm drogerie markt. “În prezent, 40% din copiii României suferă de foame și trăiesc în familii cu acces limitat la produse de igienă esențiale pentru un trai decent. Pandemia COVID-19 a acutizat și mai mult această situație de vulnerabilitate severă a familiilor nevoiașe. Pentru a veni în sprijinul acestor familii, la intrarea în drogheriile dm, clienții Shopping City Galați pot dona alimente greu perisabile sau produse de igienă într-un coș personalizat, amplasat în zona caselor de marcat. Voluntarii filialei de Cruce Roșie Galați vor prelua periodic alimentele și le vor distribui acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Fiecare mic gest de solidaritate este, la rândul său, recompensat. Persoanele care fac donații primesc din partea dm drogerie markt o mască de protecție reutilizabilă. Astfel, indiferent de valoarea produselor donate, altruismul fiecărui client se răsplătește.

Campania Banca de produse pentru părinți și copii, încurajează românii să adopte un nou mod de a investi în viitorul societății, prin donații constante. Campania este o extensie a programului național Banca de Alimente, implementat de Crucea Roșie Română de peste 10 ani. Pachetele, care vor fi oferite persoanelor nevoiașe sunt: piureuri pentru bebeluși, cereale, făină, zahăr, dulciuri, sucuri, conserve, lapte praf; produse îngrijire bebeluși și copii: scutece de unică folosință, șervețele umede, tetine, biberoane, jucării, creme, produse de igienă pentru bebeluși, termometre; produse de igienă personală – pastă și periuțe de dinți, absorbante, șampon, gel de duș, săpun, șervețele umede, deodorant; produse pentru igiena locuinței – detergenți de rufe, detergenți de vase, detergenți de pardoseli, lavete, saci de gunoi; produsele medicale practice, destinate primului ajutorbandaje sterile, unguente, plasturi și bandaje articulare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul bancadealimente.com și pe pagina de Facebook www.facebook.com/bancadealimente”

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 19 =