S-a întors Grigoraș ”cel mai tare din oraș”

0
310

Oțelul Galați, formație care activează în Liga a III-a, are antrenor nou. Petre Grigoraș (55 ani), tehnicianul care a mai pregătit Oțelul în Liga I, a revenit la Galați. Grigoraș a semnat un contract pentru un sezon, cu posibilitate de prelungire.

În cariera sa de antrenor, Petre Grigoraș a debutat la Farul Constanța (echipă de la care s-a retras ca fotbalist), apoi a pregătit FC Onești, Petrolul Moinești, Oțelul Galați (formație cu care a câștigat Cupa UEFA Intertoto și a jucat în preliminariile Cupei UEFA), Politehnica Iași, Padurii Tg. Jiu, CFR Clij, ASA Tg. Mureș, Politehnica Timișoara și Foresta Suceava.

Petre Grigoraș, antrenorul pentru care suporterii Oțelului scandau din tribune ”Grigoraș, Grigoraș, cel mai tare din oraș”, îi va avea ca secunzi pe Daniel Lovin și Sorin Haraga (secunzi) și Iulian Olteanu (antrenor pentru portari).

În sezonul 2020/2021, Oțelul Galați și-a propus promovarea în Liga a II-a. Tot în acest sezon, Stadionul ”Oțelul” ar putea fi preluat de Primărie. Primarul Ionuț Pucheanu și conducerea Combinatului Siderurgic Liberty, proprietarul arenei sportive. au ajuns la un acord de principiu în acest sens.

FOTO: ASC OȚELUL GALAȚI

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 20 =