S-a electrocutat la furat

0
1056

Un bărbat a ajuns joi, la Spitalul Județean de Urgență din Galați, în stare gravă, după ce s-a electrocutat în fosta fabrică de spirt din Ghidigeni. Unitatea de Primiri Urgență a alertat Poliția. Ancheta a stabilit că bărbatul electrocutat se afla în incinta fostei fabrici, la furat de fier vechi. Polițiștii au deschis un dosar penal.

„Spitalul Județean Galați a sesizat Poliția cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe, a fost adus un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ghidigeni, care a declarat că s-ar fi electrocutat, în timp ce se afla în incinta fostei fabrici de spirt, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi mers la fosta fabrică de spirt, cu intenția de a sustrage fier vechi și, în timp ce ar fi încercat să demonteze o bară metalică, s-ar fi produs un scurtcircuit, acesta electrocutându-se.
În consecință, polițiștii s-au autosesizat cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și vătămare corporală din culpă, urmând ca cercetările să stabilească împrejurările concrete în care s-au produs faptele”, precizează Poliția Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.