Rupt de beat și fără permis, un șofer din Galați a gonit nebunește pe DN 24, cu Poliția pe urme

0
534

Un șofer din Galați a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a pornit într-o cursă nebunească pe DN 24, cu mașina de poliție pe urme. Când și-a dat seama că nu mai are scăpare, a abandonat mașina într-o pădure și a fugit pe jos. A fost prins în cele din urmă, de polițiști.

„La data de 16 august, polițiștii posturilor de poliție Corni și Drăgușeni, aflați în serviciul de patrulare, pe raza comunei Drăgușeni, au observat, pe D.N. 24, la ieșirea din localitatea Ghinghești, un autoturism al cărui conducător, la vederea acestora, a frânat brusc și a schimbat direcția de mers.
Polițiștii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei și au plecat în urmărirea autoturismului, bărbatul aflat la volan refuzând să se conformeze solicitării de a opri și continuându-și deplasarea către localitatea Adam.
Ajuns intr-o zonă împădurită, acesta a abandonat autoturismul, fiind depistat de polițiști, în extravilanul localității Bursucani.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acesta a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis, iar bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.