UPDATE Rupere de nori, la Galați. Circulația este blocată pe bulevardul Milcov

0
2985

UPDATE: Circulația este blocată pe bulevardul Milcov

Pe bulevardul Milcov, din municipiul Galați, nu se poate circula, în acest moment, din cauza cantității de apă acumulată. Autoritățile intervin pentru a îndepărta apa.

…………………………………….

Mai multe străzi din Galați sunt inundate, în urma ruperii de nori, iar traficul se desfășoară cu mare dificultate din cauza cantității de apă care s-a acumulat pe carosabil. Potrivit primarului Ionuț Pucheanu, probleme sunt pe strada Basarabiei, pe porțiunea cuprinsă între Baia Comunală și Domnească, pe strada Nae Leonard, atât în zona IFR, cât și în apropiere de Doja, pe Siderurgiștilor, Brăilei, în Micro 19 și nu numai. Edilul, care se află în teren împreună cu reprezentanți ai Apă Canal, ne-a declarat că pompele funcționează, la acest moment, la capacitate maximă. „Problema este că sistemul de canalizare este depășit din cauza ruperii de nori și, până nu se oprește ploaia, nu putem interveni, pentru că și apa aceea trebuie aruncată undeva”, ne-a spus edilul.

Până la ora 19,15, Galațiul s-a aflat sub cod portocaliu de ploi, fiind anunțate averse ce vor cumula 35 – 40 de l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua aspect de vijelie, şi grindină de dimensiuni medii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.