Rodeanu (USR) îi acuză de incompetență pe colegii de guvernare de la PNL

0
781

Deputatul USR de Galați, Bogdan Rodeanu, unul dintre chiulangii din Parlament, propus pentru sancționare cu tăierea indemnizației, se laudă pe Facebook cu semnarea contractului de execuție de drumului expres Galați-Brăila. Cum ar veni, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), cel mai competent ministru din Calea Lactee, a reușit să învingă din nou Mafia și a dat undă verde unui proiect de infrastructură important pentru zona Galați-Brăila.

În glorioasa sa postare pe Facebook, deputatul chiulangiu Rodeanu recunoaște totuși că proiectul drumului expres Galați-Brăila este marca PSD, fiind realizat în 2018, dar, și mai interesant, că PNL e plin de incompetenți, miniștrii liberali ai Transporturilor nefiind în stare să finalizeze procedurile și să încheie contractul de execuție.

”… amânat și anulat de multiple ori, ACUM este câștigat de consorțiul a două societăți, SC SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade SRL.

Costul se ridică la suma de 371.416.131 lei + TVA.
Istoricul lui dovedește incompetența tipică, incompetență care a durat aproape 3 ani:
– licitația a fost lansată în octombrie 2019, dar suspendată după;
– reluată în martie 2020, suspendată din nou;
– reluată, pentru a treia oara, în aprilie 2020 și finalizată anul trecut, în septembrie”, scrie Bogdan Rodeanu pe pagina lui de Facebook.
Vai, dar cum s-a rupt lanțul de iubire! Voi mai țineți minte cine guvernează România din octombrie 2019? Nu? Vă spunem noi: P N L! Din decembrie 2020 împreună cu USRPLUS (MINUS).

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 1 =