Revizie la Stația de pompare Filești. Mai multe cartiere din Galați vor avea probleme cu apa, la noapte

0
1166
Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunoștință că în noaptea de 18 spre 19 octombrie 2021, în intervalul orar 23.00–04.00, se vor executa lucrări de revizii-reparații de către Distribuție Energie Electrică – Sucursala Galați la rețelele/instalațiile proprii din zona Stației de Repompare Filești.
Întrucât stația nu va beneficia de alimentare cu energie electrică, Societatea APA CANAL S.A. Galați va lua măsuri de asigurare a serviciului de furnizare apă potabilă cu ajutorul unui generator de mare capacitate.
Este posibil ca în intervalul orar anterior menționat alimentarea cu apă potabilă să fie afectată, în sensul diminuării presiunii, pentru consumatorii arondati Stației de Repompare Filești, din arealul cuprins între str. Gh. Doja, bdul. G. Coșbuc, str. Drumul Viilor, str. N. Mantu, str. Drumul de Centură, Sat Filești, Calea Smârdan (mai exact, cartierele, cu străzile adiacente: Aurel Vlaicu, Siderurgiștilor Vest, Micro 14 – inclusiv Viaduct, I.C. Frimu, Filești, Sat Filești, Micro 38, Micro 39A, Micro 39B, Micro 39C, Micro 40, Micro 13B).
Rugăm abonații din zona arondată stației să-şi asigure o minimă rezervă de apă pentru consum şi uz casnic, pentru orice eventualitate.
Mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru reintrarea în regimul normal de furnizare al apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.