Reunirea lotului la Oțelul Galați

0
445

Fotbaliștii de la Oțelul Galați s-au întors din vacanța de iarnă. Antrenorul Dorinel Munteanu a reunit luni lotul pentru a doua parte a campionatului Ligii a II-a.

29 de jucători au fost prezenți la reunirea lotului, printre aceștia numărându-se și noile achiziții făcute de clubul gălățean în această iarnă.

Lotul Oțelului, la primul antrenament al anului 2023:

Portari: Dur-Bozoancă, R. Pop, Paharnicu

Fundași: Rus, Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Nedelea,  Panait, Azinovic, Ilieș

Mijlocași: Bordun, Cisotti, Jardan, Kip, D. Cireș, Maxim, Markovic, Mitoi, Nica, Gorovei, Neagu, Adăscăliței, O. Ursu, Cruceru, C. Constantin

Atacanți: Cîrjan, Berisha, Râpan.

Oțelul va face vizita medicală și se va antrena pe teren propriu, urmând ca, apoi, să plece în cantonamentul montan la Vatra Dornei, în perioada 12-25 ianuarie), stagiu în care se va pune accent pe pregătirea fizică. După revenirea din cantonamentul montan, vor urma câteva zile libere, iar apoi echipa va pleca în Antalya (Turcia), în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, unde va susține și 4 partide de verificare.

La întoarcerea în țară, Oțelul Galați va mai disputa un meci amical, cu o săptămână înainte de reluarea oficială a campionatului Ligii 2, pe 18 februarie, adversara urmând să fie stabilită în viitorul apropiat.

Liga a II-a se va relua pe 25 februarie, când Oțelul Galați are programat un meci în deplasare, pe terenul celor de la CSM Slatina.

Foto: Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.