Reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri

0
461
Un tânăr din Galați a fost reținut de Poliție, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Individul a abordat într-un autobuz public, două adolescente minore, cărora le-a arătat imagini cu conținut sexual explicit. Cazul a provocat indignarea opiniei publice, după ce o călătoare din autobuz, care a văzut întreaga scenă, a postat pe o rețea de socializare întâmplarea. Polițiștii s-au autosesizat imediat și au început o anchetă în caz.
“În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei postări din care reiese comiterea de către un tânăr a unei fapte de ultraj contra bunelor moravuri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați s-au autosesizat și, în urma activităților investigative, au stabilit că, cursul zilei de 27 septembrie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galați, ar fi abordat două adolescente, de 16 și 17 ani, cărora le-ar fi arătat imagini cu conținut sexual explicit, de pe telefonul său.
Tânărul a fost depistat și condus la sediul Poliției, unde, după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Galați.
Poliția Municipiului Galați le recomandă cetățenilor să sesizeze orice astfel de fapte și comportamente la 112 sau celei mai apropiate patrule ori unități de poliție.
“Pe această cale, recomandăm cetățenilor ca, în cazul în care sunt martori la comiterea unei fapte de natură penală, să nu intervină în mod direct, riscând să devină, astfel, victime, ci să apeleze imediat numărul unic de urgență 112, sau să sesizeze, în orice alt mod, Poliția”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =