Reținut după ce a agresat un bătrân în trafic

0
700

Un tânăr din Galați își va petrece cel puțin 24 de ore în arestul Poliției, după ce a fost reținut astăzi, pentru loviri și alte violențe.

Sâmbăta trecută, în jurul orei 20.00, tânărul a lovit cu piciorul în figură un șofer de 81 ani, care, din neatenție, a intrat cu mașina în autoturismul în care se afla agresorul, provocând pagube materiale minore. Tânărul de 23 de ani nu se afla la volan, mașina în care era pasager fiind condusă de prietena sa. În urma coliziunii, s-a iscat un scandal monstru în trafic, în apropierea sensului giratoriu din Bariera Traian, agresorul și ceilalți ocupanți ai mașinii în care se aflau agresându-l verbal și fizic pe șoferul vârstnic. Secția 5 Poliție s-a autosesizat și a început o anchetă, după ce întâmplarea a apărut pe un grup de socializare pentru șoferi.

“În urmă unei tamponări, între două autoturisme, produse într-o intersecție, din municipiul Galati, un tânăr, de 23 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme, l-ar fi lovit cu piciorul, în zona feței, pe conducătorul celuilalt vehicul, un bărbat, de 81 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, în cursul zilei de azi, agresorul fiind reținut pentru 24 de ore”, informează IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =