Reţinut de jandarmi după încălcarea unui ordin de protecţie

0
682

Pentru că a încălcat ordinul de protecţie dat de Judecătoria Galaţi, un bărbat s-a ales cu dosar penal. Jandarmii chemaţi la faţa locului l-au scos din apartamentul fostei concubine. 

Echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi a fost solicitat prin apel 112 la un conflict în familie. La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta care le-a comunicat faptul că fostul concubin a încălcat ordinul de protecţie dat la data de 31 decembrie 2019 de către Judecătoria Galaţi şi care prevedea ca bărbatul să părăsească domiciliul femeii şi să nu se apropie la o distanţă mai mare de 100 de metri faţă de aceasta şi domiciliul ei.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieşit faptul că de la data pronunţării sentinţei bărbatul nu a părăsit domiciliul fostei concubine şi a locuit în continuare cu aceasta, iar în seara în care au fost chemaţi jandarmii, pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un conflict verbal.

Bărbatul, în vârstă de 43 ani, a fost scos de jandarmi din apartamentul concubinei şi condus la sediul secţiei de poliţie unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.