Rețele subterane de cabluri pe Brăilei

0
1637

În baza contractului încheiat anul trecut cu RCS-RDS, cu privire la rețelele subterane de cabluri, compania a primit avizul de acces pe domeniul public pentru proiectarea, realizarea şi deservirea infrastructurii ce ţine de realizarea unei canalizaţii subterane pentru telecomunicaţii şi implementarea conceptului de NETCITY.

Operatorul realizează această reţea subterană, ca mai apoi urmând să fie pusă la dispoziţia celorlalţi operatori privaţi.

Primele 3 etape, conținând segmentul strada Brăilei (de la strada Frunzei până la Inelul de Rocadă) ale acestui proiect sunt:

  • Canalizație subterană pentru amplasarea de rețele de comunicații Zona 1- Spitalul Județean- pe domeniul public/privat al municipiului Galați, între strada Frunzei și strada Argeș, lucrare ce are ca termen 19.06.2018
  • Canalizație subterană pentru amplasarea de rețele de comunicații Zona 1- Spitalul Județean- pe domeniul public/privat al municipiului Galați, între strada Argeș și strada Nămoloasa, lucrare ce are ca termen 04.07. 2018
  • Canalizație subterană pentru amplasarea de rețele de comunicații Zona 1- Spitalul Județean- pe domeniul public/privat al municipiului Galați, între strada Nămoloasa și Inelul de Rocadă (termenul va fi stabilit după finalizarea celei de-a doua etape și obținerea avizului de lucrări edilitare)

Constructorul care execută aceste lucrări este S.C. Florin Selcom Construct S.R.L., iar valoarea totală a proiectului (cele 3 etape) este 6 646 065 lei (investiție) și 71 730 lei ( organizarea de șantier).

Galați este al șaselea oraș din țară care implementează acest sistem de rețele integrate și interconectate amplasate exclusiv subteran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.