Reţele de apă şi canalizare în Fileşti şi Barboşi

0
1046

În prezent sunt în derulare lucrări de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare din cartierele Fileşti şi Barboşi, astfel încât toți gălățenii care locuiesc în cele două cartiere, la finalul proiectului, să beneficieze de aceste servicii publice. După finalizarea acestui proiect, care prevede lucrări și în alte zone ale orașului, municipiul Galaţi va fi unul dintre puținele municipii din țară care vor fi conectate în proporție de 100% la rețelele de apă potabilă și canalizare.
“Gălățenii din cartierele Filești și Barboși au avut parte ani de zile doar de promisiuni neonorate. Acum lucrăm intens astfel încât toate locuințele din aceste cartiere să poată fi racordate la rețeaua de apă și canalizare. Facem lucrări în prezent pe străzile Tomis și V.A. Urechia din Filești, iar în cartierul Barboși pe strada Lunca Siretului.
Este un proiect important pentru orașul nostru, care va deveni astfel unul dintre puținele municipii din țară conectate în întregime la rețeaua de apă și canalizare”, transmite primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Lucrările, proiectate a se realiza în cartierele Fileşti şi Barboşi reprezintă investiții în valoare de peste 87 de milioane de lei la nivelul municipiului Galați, grație derulării unui proiect major, în valoare de 180 de milioane de euro, derulat de S.C. Apă Canal S.A. pentru 22 de unități administrativ-teritoriale din judeţul Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.