Restructurarea urbană în Țiglina II s-a încheiat. Iată ce s-a construit în locul garajelor demolate

0
1797

Primăria informează că lucrările de restructurare urbană derulate în cartierul Țiglina II, în apropierea Colegiului Național ”Costache Negri”, s-au finalizat. Astfel, în locul garajelor demolate, au fost create 128 de locuri de parcare, dintre care șase sunt destinate persoanelor cu dizabilități, un parc și un loc de joacă pentru copii, echipat cu leagăne, balansoare, covor din cauciuc tartan pentru protejarea micuților, două gropi cu nisip, bănci, coșuri de gunoi etc. De asemenea, a fost amenajată și o alee carosabilă de acces, iar iluminatul public în zonă este asigurat cu becuri LED. Totodată, au fost realizate lucrări de arhitectură peisagistică și a fost introdusă o instalație hidraulică pentru irigarea spațiului verde.

”Voi continua proiectele de modernizare a Galațiului. Vă asigur că în atenția mea sunt toate cartierele întrucât îmi doresc ca peste tot să implementăm proiecte de restructurare urbană, iar gălățenii să se poată bucura de condiții civilizate de trai, demne de un oraș european”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu. 

Lucrările de proiectare și execuție pentru obiectivul ”Amenajare parcare și parc Țiglina II aferent bloc E6” au fost derulate de Asocierea S.C. Obercons Comp SRL – S.C. Constructa Mecanique SRL. Valoarea totală a contractului (proiectare și execuție) este de 1.921.835 de lei cu TVA.

Termenul prevăzut pentru proiectare a fost de 90 de zile, iar cel pentru realizarea lucrărilor de execuție de 180 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.