Restricții de trafic pe strada Aurel Vlaicu. Se fac lucrări de modernizare a rețelei de apă potabilă

0
526

Primăria municipiului Galați informează că, în vederea realizării proiectului „Alimentare cu apă și canalizare în aglomerările urbane Galați și Smârdan – Rețea apă potabilă DN600 (fontă)”, pe 31 mai 2023 vor demara lucrările la căminul pe rețeaua de apă potabilă de pe strada Aurel Vlaicu, în intersecția cu bulevardul George Coșbuc.

Pentru buna desfășurarea a acestor lucrări, se va restricționa circulația autovehiculelor pe strada Aurel Vlaicu, pe tronsonul cuprins între str. Vizantea și bulevardul G. Coșbuc.

Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

Semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor, iar mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.