Restricții de trafic pe DN 2B. Încep lucrările la intrarea în oraș dinspre Tirighina

0
2555

Atenție, șoferi! Primăria Galați informează că, începând de vineri seară (15 iunie 2018), de la ora 22,00, la intrarea în Galați dinspre Tirighina se va circula cu restricție, întrucât astăzi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ”Resistematizare Strada Brăilei între Bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați – fost DN2 B Tirighina – tronson cuprins între km 130+600 – 131+505”.

„Pe durata lucrărilor, pe Bulevardul Dunărea la intrarea în Galați dinspre Tirighina circulația autovehiculelor se va face alternativ, pe jumătate din partea carosabilă, ocupându-se benzile aferente sensului de circulație respectiv. Lucrările se vor desfășura în două etape. Etapa I – va fi restricționat accesul autoturismelor pe partea dreaptă a carosabilului  pe sensul de mers Tecuci – Galați. În sensul acesta se vor monta indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulației pe sensul care rămâne liber. Etapa II – circulația autoturismelor va fi restricționată pe partea stângă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci – Galați. Se va semnaliza corespunzător întreaga zonă”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

Reprezentanții municipalității precizează că, pe toată perioada lucrărilor, echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura fluidizarea traficului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.