Restricţii de trafic pe Bulevardul Henri Coandă

0
574

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 29 iulie – 31 august 2021, traficul rutier pe Bdul. Henri Coandă, tronsonul cuprins între străzile Grigore Ventura și  Traian Vuia, va fi deviat pe jumătate de stradă, circulația autovehiculelor urmând să se desfășoare pe câte o bandă de sens, în ambele direcții. Într-o primă etapă, se va închide circulația pe partea dreaptă a străzii Henri Coandă, pe direcția de mers către Bdul. George Coșbuc. În etapa a doua, se va închide circulația pe partea stângă a străzii Henri Coandă, pe direcția de mers către Bdul. George Coșbuc.

Pe durata executării lucrărilor, semaforul din intersecția străzilor Henri Coandă cu Grigore Ventura va fi menținut în funcțiune. Traseele mijloacelor de transport în comun nu vor suferi modificări.

Restricțiile de circulație sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor în cadrul proiectului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc”.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

            Atragem atenția că este interzisă mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 4 =