Restricții de trafic pe Basarabiei şi 1 Decembrie

0
1339

Primăria municipiului Galați informează că pentru buna derulare a proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil – străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”, până la data 12.06.2021, pentru realizarea unor lucrări la calea de rulare a tramvaiului în Piața Energiei, se impun unele restricții de trafic, astfel:

– pe Str. Basarabiei, pe tronsonul cuprins între str. Ing. Anghel Saligny și Piața Energiei, pe direcția de mers către Piața Energiei, accesul autovehiculelor va fi interzis, cu excepția riveranilor;

–  Bld. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. Tecuci și Piața Energiei, va fi închis circulației autovehiculelor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Vor exista și devieri de trasee ale mijloacelor de transport în comun. Astfel, Stația „Piața Energiei” va fi suspendată și va fi reactivată stația de la „Magazinul italian”, situată la intersecția străzilor Basarabirei și A. Saligny. Toate traseele care circulă pe str. 1 Decembrie 1918, pe sensul spre Piața Energiei, vor fi deviate pe str.Tecuci – str. A. Saligny. Traseele deviate sunt : 11, 39, 22, 18, 17, 28 și 36. Autobuzele care asigură Traseul 7 nu vor mai ajunge în Piata Energiei, ci vor circula pe str. A. Saligny, atât pe tur, cât și pe retur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.