Restricţii de trafic în Piața Energiei și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918

0
743

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 23 iulie -28 august 2021, pentru realizarea unor lucrări la calea de rulare a tramvaiului, în Piața Energiei și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, se impun o serie de reglementări privind circulația autovehiculelor. De asemenea, vor exista unele modificări și în ceea ce privește transportul public în comun.

Astfel, traversarea Pieței Energiei pe axa vest – est se va realiza doar pe direcția de mers către est. Practic, autovehiculele care circulă dinspre Drumul de Centură către I.F.R., vor avea interzis efectuarea virajului la stânga, adică pe bld. 1 Decembrie 1918, sau la dreapta, adică pe bld. Siderurgiștilor.

Autovehiculele care circulă pe str. Basarabiei, pe direcția de mers către Drumul de Centură, la intrarea în Piața Energiei vor avea montat indicatorul ”Înainte sau la dreapta”.

Se redeschide circulației autovehiculelor bld. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. Tecuci și Piața Energiei, pe ambele direcții de mers.

Precizăm că autovehiculele care circulă pe bld. 1 Decembrie 1918, înainte de intrarea în Piața Energiei, vor avea montat indicatorul ”La dreapta sau la stânga”. Se redeschide circulației interesecția dintre bld. 1 Decembrie 1918 și str. Aurel Vlaicu. Bld. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. Tecuci și str.  Aurel Vlaicu, va fi închis circulației autovehiculelor. Pe bld. Siderurgiștilor, tronsonul cuprins între str. Ing. Anghel Saligny și str. Basarabiei, pe direcția de mers către Piața Energiei, înainte de intersecția cu str. Dr. Răutu, va fi montat indicatorul rutier ”Drum fără ieșire”.

Va fi necesară și devierea traseelor de autobuz 39, 11,17, 18, 22 și 28 pe itinerariul str. Siderurgiștilor – str. Anghel Saligny – str. Basarabiei – IFR – str. Nae Leonard – str. Alba Iulia – str. Aurel Vlaicu – str. 1 Decembrie 1918 – str. Milcov. Returul se va face în sensul opus, pe aceleași străzi.

Autobuzele care asigură traseul 36 vor circula pe itinerariul  str. 1 Decembrie 1918 – str. A. Vlaicu – str. Alba Iulia – str. Nae Leonard – IFR – str. Basarabiei.  Returul se va face în sensul opus, pe aceleași străzi.

Autobuzele care asigură traseul 24 revin la itinerariul normal pe str. A. Vlaicu – str. Alba Iulia – str. Nae Leonard . 

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc) și a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Lucrările sunt necesare pentru realizarea proiectului ”Modernizare linii tramvai și carosabil – străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + nine =