Restricţii de circulaţie pe bulevardul George Coșbuc în perioada 21 martie – 15 iunie

0
919

Primăria municipiului Galați informează că, în vederea executării lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil pe străzile Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson Henri Coandă – Al. Măcelaru)”, în perioada 21 martie – 15 iunie 2022, se închide circulația rutieră pe bdul. George Coșbuc, tronsonul cuprins între Drumul de Centură și str. Alexandru Măcelaru.

Pentru fluidizarea circulației, s-a amenajat o variantă ocolitoare (drum tehnologic) prin curtea S.C. Transurb S.A., care va asigura legătura între str. Ștefan cel Mare și Drumul de Centură. De asemenea, mijloacele de transport care asigură traseele 17, 26 și 39 vor fi deviate pe acest drum.

Pe durata executării lucrărilor, instalația de semaforizare din intersecția bdul. George Coșbuc colț cu str. Alexandru Măcelaru va fi menținută în funcțiune.

În perioada menționată, circulația rutieră urmând a se desfășura conform planșei anexate.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.