Recunoaște binele! Gala Comunității Gălățene, la o nouă ediție

0
707

O dată la doi ani, Fundația Comunitară Galați recunoaste binele la Gala Comunității Gălățene în semn de mulțumesc pentru cei cărora li s-a făcut bine. Și pentru a inspira.

”Gala Comunității Gălățene este un context care pune reflectorul pe reperele autentice ale societății civile, cei simpli sau excepționali. Cei care pe cont propriu sau organizați într-un ONG, grup de inițiativă sau firmă care fac un Galați mai Acasă pentru toți.

Binele nu are nevoie de recunoaștere, însă comunitatea are nevoie ca binele să fie recunoscut. Are nevoie de modele. De eroii de fiecare zi. Ei sunt cei care țin copiii vulnerabili la scoală, donează sume de bani care îți taie respirația, înveselesc în culori scările de bloc sau învață o mămică din valea orașului să coasă la mașină pentru primii ei bani”, informează Andreea Alexandrov, coordonator Comunicare Fundația Comunitară Galați.

Anul acesta Gala propune 8 categorii-reper ale binelui gălățean:

💧 ONG Start bun

💧 ONG De mult pe drum

💧 Lider gălățean ”Diasporean”

💧 Lider gălățean ”De acasă”

💧 Lider Voluntar

💧 Firma + CSR

💧 Campion Fundraiser

💧 Super ”Campanie de fundraising”

Procesul Galei implică 3 pași:

1️⃣   NOMINALIZAREA/AUTONOMINALIZAREA unui gălățean sau a unei inițiative până pe 15 noiembrie.

2️⃣    VOTAREA și JURIZAREA celor nominalizați între 16 și 30 noiembrie.

3️⃣    CELEBRAREA binelelui și a implicării, la Gala Comunității Gălățene pe 5 decembrie.

Gala este locul de întâlnire între gălățenii care fac binele să se întâmple și susținătorii lor, companii locale responsabile, ONG-uri adevărate, supervoluntari, lideri de opinie, reprezentanti mass media.

Anul acesta celebrarea va fi găzduită de Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”, pe 5 decembrie. În foaierul teatrului, în spiritul generozitatii, diferiți artisti locali își vor expune și dona lucrările pentru o cauză comunitară.

Așteptăm cât mai mulți gălățeni să fie parte din viața acestui eveniment cu spirit de comunitate pentru activarea societății civile.

Pentru mai multe informații, nominalizare și votare se poate accesa website-ul evenimentului: https://www.galacomunitatiigalatene.ro/. #RecunoasteBinele

Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resurse și potențial uman local. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunități în care să ne simțim ca acasă. În 4 ani Fundația a finanțat zeci de proiecte și a pus în mișcare Galațiul în evenimente precum Semimaraton Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + twelve =