Recomandări de la Administrația Piețelor Agroalimentare

0
786
Gălăţenii vor putea achiziționa cu ocazia Sărbătorilor Pascale produse proaspete, de calitate din piețele agroalimentare.
,,Societatea a întreprins toate măsurile de siguranță impuse astfel încât galatenii să-și poată cumpăra produsele alimentare fără risc din piețe. Toate măsurile întreprinse sunt pentru sănătatea noastră, a tuturor.
În piețe se desfășoară periodic acțiuni de dezinfecție, la intrarea în hale s-au amplasat covoare impregnate cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte și dispensere cu lichid dezinfectant. Producătorii agricoli, operatorii economici și personalul angajat poartă mănuși și măști. Firma de pază împreună cu personalul societății supraveghează fluxul de persoane, astfel încât să se respecte distanța socială. Au fost afișate în piețe recomandările autorităților publice pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
De asemenea,in toate halele de legume fructe ,halele agroalimentare ,halele de brânză  accesul se face pe uși distincte, numărul persoanelor care vor putea intra în hală fiind stabilit în funcție de numărul de producători prezenți.
Asigurăm galatenii că toate piețele agroalimentare sunt aprovizionate zilnic cu legume proaspete de sezon, verdețuri, fructe, produse lactate, carne și preparate din carne.
Trebuie să ne adaptăm situației și să avem grijă atunci când mergem la cumpărături pentru a putea avea produse proaspete și românești pe masă în zilele de sărbătoare.
Facem un apel la consumatori să respecte distanța socială, să fie deschiși și să accepte măsurile care se impun astfel încât să nu se creeze aglomerație. Recomandăm galatenilor să meargă în cea mai apropiată piață de domiciliu, să aibă o listă de cumpărături astfel încât să nu piardă timp. În piață nu ieșim la plimbare. Să poarte în măsura posibilităților o mască chiar și improvizată și mănuși. Evitați orice contact direct. Dacă aveți simptome de răceală ușoară sau nu vă simțiți bine, evitați să mergeți la cumpărături sau în zone publice.

Dacă aveți până în 65 de ani, încercați pe cât de mult posibil să evitați intervalul orar 11.00 – 13.00 pentru cumpărături. Este foarte important ca persoanele din grupele de vârstă vulnerabile să folosească acest interval ca să-și achiziționeze produsele necesare.”, se spune într-un comunicat al Conducerii SC Administrația Piețelor Agroalimentare SA.

Programul piețelor cu ocazia Sărbătorilor Pascale:
Luni – Vineri: 07.00 – 17.00
Sâmbătă: 07.00 – 13.00

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − six =