Reabilitarea infrastructurii de cartier! Se lucrează în mai multe zone ale orașului

0
596

Municipalitatea continuă amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu.

În prezent, se lucrează în multe zone ale orașului pentru reabilitarea trotuarelor, a străzilor și amenajarea locurilor de parcare, acolo unde spațiul permite. Edilul șef anunță că, în prezent, sunt în plină desfășurare lucrări în Țiglina I, Micro 14, Micro 17, dar nu numai.

”Avem, în plină desfășurare, lucrări în mai multe cartiere ale orașului pentru reabilitarea infrastructurii. Trotuare și străzi neîntreținute de zeci de ani sunt reparate și amenajate corespunzător, iar acolo unde spațiul permite, realizăm noi locuri de parcare.

În Țiglina I (în zona Colegiului Cuza), unde creăm aproximativ 100 de locuri de parcare, trotuarele au fost asfaltate, iar în zilele următoare se va turna stratul de asfalt pentru parcări.

În prezent, asfaltăm aleea de la Biblioteca Franceză. În cartierul Micro 17, pe strada Iasomiei, lucrăm la amenajarea trotuarelor, după care vom interveni și pentru repararea carosabilului.

Și în zona pieței din Micro 14 reparăm trotuarele. După încheierea acestor lucrări, vom asfalta strada și vom amenaja locurile de parcare. În Micro 19, în apropierea Spitalului Județean, am asfaltat o cale de acces, extrem de degradată până de curând.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrările de reabilitare a infrastructurii de cartier, aflate în desfășurare. Voi continua acest amplu program, pe care l-am lansat în vara anului 2016”, spune primarul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 9 =