Reabilitarea infrastructurii de cartier. Primăria demolează zeci de garaje și în Țiglina III pentru a amenaja parcări

0
832

Zeci de garaje din cartierul Țiglina III, aflate în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 11, vor fi puse la pământ, în perioada următoare. Primăria vrea demolarea a nu mai puțin de 40 de construcții hidoase din metal și beton, care sufocă spațiile dintre blocuri și din apropierea școlii, pentru a amenaja locuri de parcare, proprietarii acestora fiind deja notificați și obligați să-și demoleze garajele construite haotic.

Proiectul de restructurare urbană face parte din amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, datorită căruia străzi și trotuare nereabilitate de zeci de ani sunt reparate, iar acolo unde spațiul permite autoritățile amenajează locuri de parcare și spații verzi.

”Alte 40 de garaje vor dispărea, de data aceasta în Țiglina III, în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 11. Proprietarii au primit deja înștiințări pentru a elibera terenul. În locul garajelor vom amenaja noi locuri de parcare, iar în felul acesta se va fluidiza traficul în zonă mai ales la orele la care părinții îi aduc sau îi iau pe copii de la cursuri.
Continuăm să acționăm în interiorul cartierelor din oraș, un proiect amplu de reabilitări în toate zonele unde nu au fost făcute lucrări, uneori chiar și de peste 20 de ani.
Le mulțumim cetățenilor pentru răbdarea de care dau dovadă pe parcursul derulării lucrărilor”, spune edilul Galațiului.

Lucrări pentru reabilitarea infrastructurii de cartier se desfășoară, în prezent, în Țiglina I, Micro 21, Micro 17, I.C. Frimu, Micro 39, dar nu numai. Primarul Ionuț Pucheanu a declarat, în repetate rânduri, că lucrările vor continua în toate cartierele orașului până când acestea vor căpăta în integralitate un aspect civilizat, iar toți cetățenii vor beneficia de infrastructură reabilitată.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 2 =