Reabilitarea infrastructurii de cartier. Primăria a început lucrările în cartierul Țiglina III

0
688

Amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier continuă, a anunțat primarul Ionuț Pucheanu. Municipalitatea a început, astăzi, lucrările în cartierul Țiglina III, pe strada Slănic, unde vor fi reparate carosabilul, trotuarele și vor fi reparate locurile de parcare din proximitatea blocurilor. ”Le mulțumim riveranilor pentru înțelegere și în continuare le adresăm rugămintea de a muta mașinile din zonele în care se lucrează pentru a facilita intervențiile muncitorilor și ale utilajelor”, a declarat edilul.

În paralel, la comanda municipalității, se lucrează în cartierul Țiglina I (în zona Colegiului Cuza), unde, în locul unor garaje inestetice și construite ilegal pe spațiul verde, pe care municipalitatea le-a demolat, sunt create noi locuri de parcare, sunt amenajate zone verzi și reabilitate străzi și trotuare, pe care nicio altă administrație nu le-a modernizat. De săptămâna viitoare, autoritățile vor interveni și în cartierul Micro 17, pe strada Iasomiei.

La inițiativa edilului șef, pentru prima dată autoritățile locale au pus în aplicare un amplu program de reabilitare a infrastructurii de cartier. Proiectul a demarat în vara anului 2016, iar până în prezent s-a intervenit în cartierele Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, în zona Aurel Vlaicu și I.C. Frimu. Străzi și trotuare neîntreținute de zeci de ani au fost astfel reabilitate, iar acolo unde spațiul a permis au fost create parcări și zone verzi. Programul este în desfășurare și va continua în toate cartierele, până când acestea vor avea un aspect îngrijit și civilizat.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =