Reabilitarea infrastructurii de cartier. Încă o stradă și trotuare, refăcute în Țiglina I

0
812

Amplul proiect de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, datorită căruia numeroase străzi, trotuare și parcări au fost reamenajate și reparate, se află în plină desfășurare, în prezent executându-se lucrări în mai multe zone ale orașului.

Una dintre zonele în care autoritățile intervin, la acest moment, pentru reabilitarea infrastructurii de cartier este strada Arad, din cartierul Țiglina I, iar lucrările se apropie de final, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Pe strada Arad, municipalitatea a refăcut partea carosabilă, a reabilitat trotuarele și a reparat locurilor de parcare aferente blocurilor.

”Finalizăm și lucrările de reabilitare a Străzii Aradului din Țiglina I. Am reparat locurile de parcare aferente blocurilor, am reabilitat trotuarele și am refăcut partea carosabilă. Toate aceste lucrări fac parte din programul de reabilitare a interioarelor de cartier pe care l-am demarat în mai multe zone ale orașului. Vă asigur că toate lucrările începute vor fi duse la bun sfârșit. Continuăm să intervenim în toate zonele unde am primit sesizări atât de la echipele noastre din teren, cât și de la cetățeni. Le mulțumesc riveranilor pentru înțelegerea de care dau dovadă pe perioada derulării lucrărilor”, anunță edilul Galațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.