Reabilitarea infrastructurii de cartier. Garaje demolate în Micro 21 pentru amenajarea mai multor locuri de parcare

0
839

Amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, lansat la inițiativa primarului Ionuț Pucheanu, a ajuns și în cartierul Micro 21. Municipalitatea a demarat o serie de lucrări de restructurare urbană, în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 3, unde va demola mai multe garaje inestetice, ridicate, în trecut, după bunul plac al fiecăruia și care sufocă spațiul public, iar în locul acestora va amenaja mai multe locuri de parcare, extrem de necesare celor care locuiesc în zonă, dar și părinților care își aduc copiii la școală.

”Am început lucrările și în interiorul cartierului Micro 21. Primul pas îl facem pe strada Incubatorului, în apropierea Școlii gimnaziale nr. 3. Garajele din zonă vor dispărea, proprietarii fiind deja înștiințați de demersul nostru. Aici vom amenaja locuri de parcare. Așa cum bine știți, în interiorul cartierelor, reparăm trotuarele, aleile de acces și partea carosabilă”, anunță primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

În prezent, sunt în desfășurare lucrări de reabilitare a infrastructurii în mai multe cartiere, edilul reiterând faptul că amplul program, lansat de Ionuț Pucheanu în vara anului 2016, la scurt timp după ce a devenit primar, va continua.

Este prima dată când municipalitatea pune în aplicare un astfel de program prin care trotuarele și străzile din cartiere, nereabilitate de zeci de ani, sunt reparate. Mai mult, acest proiect prevede și demolarea garajelor pentru crearea de locuri de parcare ori unor zone de relaxare și spații verzi.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =